Voorzieningen

Altijd iets te doen bij uw vakantiewoning in Domburg.

Wanneer u een vakantiewoning boekt bij Familie De Voogd in Domburg bent u verzekerd van een ontspannen verblijf aan zee. In slechts 2 minuten kunt u heerlijk uitwaaien of juist lekker zonnen op het strand.

Niet alleen is de vakantiewoning van alle gemakken voorzien, ook biedt de omgeving van de fraaie badplaats Domburg vele activiteiten. Zo kunt u er een lekker hapje eten in een van de uitstekende restaurants, een drankje doen op een van de terrasjes of een wandel- of fietstocht maken in de fraaie omgeving.

Bekijk onderaan foto’s van de woningen en plaats uw reservering.

Overdekt vermaakt

Wanneer u door slecht weer niet lekker bij uw vakantiewoning of op het strand kunt zitten, dan biedt Domburg nog vele andere mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan Vrijetijdscentrum de Parel. In dit centrum vindt u naast een groot zwemparadijs een fitnessruimte, bowling- en squashbanen, een theater met café, een sportcafé en restaurant De Parelvisser.

Prachtige natuur

Natuurgebied de Manteling reikt van Domburgtot aan de Veersegatdam bij Vrouwenpolder. In dit natuurgebied vindt u diverse historische landgoederen, waar u prachtige wandelingen kunt maken. Staatsbosbeheer heeft diversewandelrouten in de Manteling uitgezet. In de buurt vindt u ook nog andere natuurgebieden, zoals Noordervroon en de Westkapelse Kreek.

Familie activiteiten

Bent u met kinderen op vakantie, dan kunt u met het hele gezin terecht bij indoor speeltuinZwierelantijn te Aagtekerke of het amusementspark Mini Mundi in Middelburg.Deltapark Neeltje Jans en Het Arsenaal in Vlissingen hebben naast alle activiteiten voor kinderen ook een prachtig aquarium met roggen, haaien, tropische vissen en uiteraard ook dieren uit de Oosterschelde en de Noordzee.